Upea vihersisustus toimistoon, kotiin tai vaikka messuille

Kukkaloisto kaunistaa! Vihersisustus onkin oiva tapa saada eloa ja luonnonkauneutta niin kotiin, toimistolle kuin muihinkin tiloihin.

Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy tarjoaa yrityksille ja yksityisille kokonaisvaltaista palvelua niin leikkokukkien, viherkasvien kuin silkkikasvien osalta. Toimitamme asiakkaiden tilaamat kukat erilaisiin tilaisuuksiin. Sidomme viikkokimppuja ja tuomme ne sovittuna päivänä. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta toimitukset onnistuvat kyllä kauemmaksikin.

Vuokraamme viherkasveja messuille, näyttelyihin ja edustustilaisuuksiin. Pidempiaikaiseen vuokraukseen tarjoamme kasvien leasingsopimusta, johon sisältyy myös kasvien huolto.

Vihersuunnittelu avaimet käteen -palveluna

Teemme vihersuunnitelmia, toimitamme valmiit kasviryhmät paikoilleen ja tarvittaessa myös huollamme ne. Sopimukseen kuuluu kasvien kastelu, lannoitus, multaus, tuenta, leikkaus, lehtien kiillotus ja kasvinsuojelu. Huollamme ulkotiloissa olevia kohteita, kuten nurmikoita, kesäkukkaistutuksia, puita sekä pensaita. Luotettava ja ystävällinen palvelu. Voit jättää kaikki alan työt huoleksemme!

Lönnrotinkatu 31, Helsinki

Yhteystiedot

Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy
Lönnrotinkatu 31
00180
HELSINKI
09 605 817
0400 409 560
info@vihersisustuspalvelu.fi
www.vihersisustuspalvelu.fi

Aukioloajat

Ma–Pe 9–17
La 10–16
Kesälauantaisin suljettu

Interflora

Suosittele meitä